Navigatie

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Bram Kamphuis
  Gisteren aan het begin van de middag mijn fiets gebracht voor de vervanging van crankset, ketting en achtertandwielen(cassette)
  Het was erg druk, maar er werd toch ook nog even tijd genomen om naar speling in de wielas van mijn racefiets te kijken, wat qua tijd even tegenzat, maar zonder morren werd afgemaakt. Rond half vier kreeg ik een telefoontje : fiets klaar !
  En zoals het hoort voor de vooraf opgegevent prijs ( zelfs nog iets eronder ).
  Celmar bedankt, klasse !!
 • Geplaatst door j.Braakman
  Wat een zaak! Vorige week een nieuwe fiets gekocht bij deze TOP winkel! Totaal geen probleem ik mocht alles proberen, er werden geen fietsen opgedrongen zoals bij een andere zaak waar ik laatst was. Daar moest ik een middenmotor nemen! (ja, want die zijn lekker duur) Uiteindelijk voor een Giant gekozen voor een zeer scherpe prijs incl 500Wh accu. Bij deze zaak worden er echt nog naar je wensen geluisterd en daarbij wordt de juiste fiets aangeraden! Totaal geen opdringerige verkopers, jongens met verstand van zaken. Wij komen zeker terug voor een fiets voor mijn vrouw.
  Ga zo door jongens!
 • Geplaatst door S. Brands
  Super !!! Hier is de klant nog koning
 • Geplaatst door Bob
  Vandaag mijn oude fiets ingeruild voor een e-bike.
  Aardige mensen met goede adviesen.
  Onderhoudspakket zit er bij, dit gaf voor mij de doorslag om in deze winkel mijn e-bike te kopen.
  Internet aankopen zijn leuk maar voor dezelfde prijs ga je naar Celmar .
 • Geplaatst door Erik Nieuwpoort
  Vandaag een e-bike van een particulier bij Celmar gekocht. Stond daar om te bezichtigen via Marktplaats. Na een proefrit bleek het display niet goed te werken. Deze is keurig gerepareerd en fiets is kosteloos nagekeken. Top! Dit is service! We komen zeker terug.
 • Geplaatst door Jan
  Correcte en snelle levering voor een scherpe prijs.

  Celmar bedankt.
 • Geplaatst door astrid
  heel blij met nieuwe fiets ,snel had ik er een
  dus goed geholpen ,staan altijd goed klaar voor klant
  en goed advies en .ook blij met fietsen tas .en ron neemt er ook een
  dus allen maar een dikke 10 warme doch voor hun
  ga snel naar celmar om een fiets ! aaan rader
 • Geplaatst door astrid
  snel fiets gekocht
  2 de hans ,was snel te vrede
  morgen halen
  astrid
 • Geplaatst door Roland Djasmo
  Na telefonisch advies met Celmar fietsen heb ik online de bestelling geplaatst voor een Bosch Powerpack 500 Performance frame accu mijn ebike. Ik had eerst een 400 Watt, die ook al een beetje versleten is. Met mijn 500 watt accu kan ik nu langere afstanden afleggen. De oude accu neem ik som als reserve mee in deze mooie bagagetas.
  Zie: https://nl.aliexpress.com/item/ROSWHEEL-141465-Mountain-Road-Fiets-Tas-7L-Fiets-Bag-Fietsen-Achterbank-Rack-Trunk-Bag-Pack-Pannier/32899239222.html?spm=a2g0z.10010108.100008.5.5c1877ffW88H9K&pvid=f9d78f25-2b72-4215-a6af-45a62d3a2007&gps-id=pcDetailLeftTrendProduct&scm=1007.13438.130792.0&scm-url=1007.13438.130792.0&scm_id=1007.13438.130792.0
 • Geplaatst door Rien Schekkerman
  Ik was al een poosje op zoek naar een geschikte E-Bike, ik kreeg een tip van iemand om Celmar Fietsen in Hoorn eens te bellen.
  Ik dacht Hoorn - Amsterdam oke' toch maar even bellen, de info die ik kreeg was zeer goed en vriendelijk, dus de auto gepakt en naar Hoorn.
  Gelijk goed contact op een vriendelijke manier en Marcel weet ook precies waar hij over praat, proefrit gemaakt op de Winora Sima N7.
  Ook de fiets werdt keurig uitgelegd zoals het hoort, ik ben daar ruim een uur naar volle tevredenheid geholpen.
  Voorzichtig met Marcel de fiets in de auto gelegd en retour naar Amsterdam.
  Marcel zeer bedankt voor de service! Hij fietst geweldig.
  Met vriendelijke groet, Rien Schekkerman.
 • Geplaatst door Martijn
  Na zo’n beetje alle fietsenwinkels in Hoorn en omstreken bezocht te hebben. Uiteindelijk bij Celmar fietsen in 1 keer geslaagd. De Fiets welke ik uitgekozen heb was direct leverbaar. En de fiets was nog goedkoper ook dan bij de andere fietsenwinkels! Uitstekende service en advies gekregen van de medewerker die me geholpen heeft. Echt een aanrader om hier naartoe te gaan!!
 • Geplaatst door Evert
  Vandaag 17-04 een geweldig stukje service mogen ervaren! Mijn remblokken en mijn achterband waren versleten. Ik bij Celmar naar binnen, wat mij gelijk opviel waren de uitstekende prijzen en de geweldige service die ik heb mogen ervaren! (bij een andere fietsenwinkel mijn koplamp laten vervangen 3 dagen!! wachten) Ze zeiden tegen mij "Gaat u maar even boodschappen doen" Bij terug komst was de fiets inderdaad al weer klaar, tegen een zeer aangenaam tarief! Ik raad iedereen deze fietsenwinkel aan! Ga zo door Celmar!
 • Geplaatst door K.Kok
  4 fietsen gekocht bij dit bedrijf en ging allemaal prima.
  Dit kan denk ik ook niet anders want ze waren nieuw.
  Nu had mijn vrouw problemen met haar fiets ( niet bij Celmar gekocht ) en gaf haar het advies om langs te gaan bij Celmar om deze fiets na te laten kijken.
  Ze heeft haar fiets gebracht en gevraagd of deze fiets goed nagekeken kon worden omdat deze veilig moet zijn voor onze dochter van 2 jaar, en nog aangegeven dat als het niet meer goed was ze dan misschien beter een nieuwe fiets kon kopen.
  Na even naar de fiets gekeken te hebben was de fiets dit nog zeker waard en er volgde een indicatieprijs van tussen de € 100,- en € 150,00.
  Mijn vrouw ging hiermee akkoord en de dag daarop werd ze gebeld met de mededeling dat de fiets geheel klaar was.
  Het was nog een prima fiets vertelde de monteur. Kosten reparatie € 98,00 dus bleek mee te vallen.
  Echter na 2 weken moest ik zelf een boodschap doen en vroeg mijn vrouw of ik even op haar fiets mocht kon ik meteen even testen.
  Ik merkte dat het stuur nog steeds zwaar ging en constateerde dat er heel veel speling in het stuur zat.
  Bij thuiskomst vertelde ik dit aan mijn vrouw en ze is de volgende dag direct naar Celmar teruggegaan.
  De monteur heeft even gekeken en ja het bleek niet goed te zijn, kosten ongeveer € 70,00,-.
  Waar is de goede service nu opeens van Celmar? Ik ben hier zelf naar toegegaan en gevraagd of dit op een nette manier opgelost kan worden want dit is toch iets wat de monteur heeft gemist. Waar ik nog bozer over ben is dat mijn vrouw met onze dochter op de fiets heeft gefietst wat eigenlijk gewoon gevaarlijk was. Er werd wat luchtig en lacherig over gedaan en kreeg in ieder geval het antwoord dat Celmar dit niet gratis gaat doen waarop ik antwoordde dat ik in ieder geval rekende op een coulance in het kader van service, de fiets was overigens net geweest en dit kon je niet missen. Na 3 dagen is mijn vrouw zelf maar weer naar Celmar gegaan want ze hoorde maar niks. De fiets zou namelijk met 1 dag klaar zijn werd haar verteld. Bij navraag voor de fiets kreeg ze te horen dat het onderdeel ( balhoofd ) niet meer te krijgen was en ze de fiets alleen gesmeerd hebben en vastgedraaid. Mijn vrouw vroeg of het dan wel veilig was en kreeg als antwoord dat ze niet weten wanneer de troep afbreekt. Dus de prima fiets zoals in het begin is nu opeens troep? Er waren geen kosten, de fiets mocht zo mee. Ik vertrouwde het verhaal niet zo en ben eerst eens gaan googelen op het desbetreffende onderdeel en ja hoor het is gewoon te krijgen. Ook ben ik langs een andere fietsenmaker gegaan en hij vond het maar een raar verhaal. De andere fietsenmaker kon het onderdeel ook gewoon bestellen. Celmar wees gewoon eerlijk en zeg dan dat jullie het niet willen repareren en dat jullie een fout hebben gemaakt. Conclusie: nieuwe fiets kopen bij Celmar geen probleem maar goed dat kan ook iedereen een nieuwe fiets verkopen, fiets laten nakijken dat wordt toch wat heel anders. Ik heb in ieder geval een andere fietsenmaker gevonden die wel zijn vak verstaat. Ons zie je niet meer terug en ik zal een negatief advies afgeven in mijn netwerk.
 • Geplaatst door Fred
  500 watt originele Bosch accu besteld en de volgende dag binnen.
  Celmar is mi het goedkoopst voor dit product
  Aanrader dus!!
 • Geplaatst door Sylvano
  Ik het weekend bestel vandaag al in huis ik had een paarkeer gebeld ben netjes geholpen geworden de prijsen zijn echt goedkoop ik raad deze websit zeker aam
 • Geplaatst door Peter
  Vandaag werd mij bestelde bosch powerpack geleverd.
  Mooie prijs goede communicatie keurig verpakt
  Chapo bedankt super service!!!
 • Geplaatst door Corry
  Zeer vriendelijk telefonische contact, al mijn vragen goed beantwoord, snelle levering van accu plus lader, super prijs, kortom TOP !!!!
 • Geplaatst door Julia
  Een 2e hands Gazelle Bosch e-bike gekocht. Geweldige service. Alle tijd werd genomen en alles duidelijk uitgelegd. Zeker een aanrader!
 • Geplaatst door Didier
  Ik heb deze week mijn eerste bestelling gedaan en wat een service. Ook telefonisch contact gehad en super vriendelijk. Snelle levering aan een heel mooie prijs. Ben heel tevreden en een klant bij. Ga zeker reclame maken bij onze kennissen. Bedankt!
 • Geplaatst door Peter De Pauw
  wat een service ! Maandag een nieuwe batterij Bosch Powertube 500 W besteld op de gebruiksvriendelijke site, vriendelijke bevestigingsmail gekregen, en dinsdag stond de koerier aan onze deur in België met een kwaliteitsprodukt, en dat aan een prijs die ik nergens goedkoper vond op het worldwide internet. Chapeau ! waarom kan niemand in België wat jullie wel doen ? Groetjes
 • Geplaatst door Cor Buitendijk
  Na telefonisch contact de powerpack 400 voor Sparta B2 besteld, dezelfde dag nog verstuurd en de volgende dag binnen voor 399 euro.
  Vriendelijke mensen en een uitstekende service en een mooie prijs voor de accu.
 • Geplaatst door Aly
  21 september een tweedehands Koga bij Selmar gekocht! Wat een service bieden zij, echt klasse en daarom zeker een aanrader!
 • Geplaatst door Theo van Lier
  Accu bestelt voor Sparta emotion c4 ,bedankt voor de snelle levering,lage prijs en vriendelijke en uitstekende service.
 • Geplaatst door Jeske Moerenhout
  Vorig jaar juli een tweedehands elektrische fiets gekocht (met nieuwe accu) bij Celmar fietsen. Ik ben hier heel professioneel geholpen en stond binnen no time buiten met een fiets. Nu, ruim een jaar later, ben ik er nog steeds erg tevreden mee. Met het achterwiel heb ik wel af en toe problemen, maar die zijn op één hand te tellen en op te lossen door de lokale fietsenmaker.
  Ik raad deze winkel absoluut aan!
 • Geplaatst door j.h.Reek
  ik heb zo juist een tweede accu voor onze sparta fietsen besteld , omdat ik na de eerste bestelling zeer te vreden was over de correcte afhandeling van mijn bestelling en de snelle levering tegen een wel zeer scherpe prijs. mijn fietsenwinkel waar ik mijn fietsen had gekocht vroeg ik naar de prijs voor een reserve accu daar rekende ze gewoon de adviesprijs van 399.00 terwijl ik hem bij celmar nu voor slechts 250,00 heb ga zo door !
 • Geplaatst door Susan
  Accu voor giant fiets hoe duur heb er twee nodig gr Susan
 • Geplaatst door frans
  super fijne winkel goed geholpen en zeer vriendelijke mensen had een powerpack 500 accu besteld en gelijk de volgende dag in huis en een zeer goede prijs . super bedankt ik kan celamr iedereen aanraden . ga zo door celmar
 • Geplaatst door Rony
  Vandaag mijn eerste rit gereden met mijn nieuwe accu (Bosch powerpack 500 Ah). Toen ik de accu plaatste zag ik meteen 30% meer bereik in vergelijk met mijn vorige 400 Ah. Ben zeer tevreden. Ook over de correcte levering en het telefoontje dat ik vooraf kreeg. Je gaat nergens dergelijke originele Bosch accu goedkoper vinden. Ik woon in België en dat was ook geen probleem voor de levering. Bedankt Marcel!
 • Geplaatst door Rene Castelein
  Een nieuwe Bosch 500 Ah fietsaccu...
  En dan voor die prijs...
  Krijg je dan wel de juiste accu?
  En is die ook echt nieuw?
  En is dat vooruitbetalen wel vertrouwd?
  Nou... 3 keer ja dus!
  Snel de juiste accu geleverd en zonder verzendkosten.
  Bedankt mensen, ik zal aan jullie denken deze zomer.
 • Geplaatst door G.vlig
  Eerst gebeld over een nieuwe accu van bosch zeer vriendelijk geholpen accu besteld en anderhalve dag later had ik hem thuis kan iedereen dit bedrijf aanraden.
  Het is jammer dat ik veel te ver van hoorn woon anders was het mijn fietsenmaker. vr groet G.vlig
 • Geplaatst door Louis
  Vandaag fiets ontvangen.Het bedrijf levert een geweldige service zeer klantvriendelijk en betrouwbaar.
 • Geplaatst door danny
  Vandaag mijn pouwerpack 500 wh van Bosch toe gekregen
  Ben er heel gelukkig mee
  Super toffe mensen echt een top bedrijf
  Ik heb mijn winkel gevonden
 • Geplaatst door Danny vda
  juist 2 accu's van bosch gekocht
  heel vriendelijke mensen en zeer goede prijs
 • Geplaatst door A. de Groot
  Super Bosch accu voor een super prijs. Snel geleverd. Vriendelijk geholpen.
 • Geplaatst door Maureen van Gennep
  Wat een fantastische winkel Marcel en Ron zijn zeer vriendelijk. Ze denken met je mee, ze helpen waar ze kunnen. De winkel krijgt van mij een dikke 10 +
  Of zoals het bij andere beoordeling gaat 5 sterren.
  Ik kan iedereen deze winkel aanbevelen. Ze hebben goed verstand van zaken.
  Ga zo door!
 • Geplaatst door ron pierlo
  in overleg had ron weer mooie 2de fits na wens zo moet het klant te ge moet komen ik had ook wat aan fiets astrid daar na geluisterd geef ze warme doche
 • Geplaatst door Marion
  Ik geef Celmarfietsen een warme douche.
  Ze zijn zeer klantvriendelijk en scherp in de prijs en snel in de afhandeling.
  Ik ben heel tevreden.?
 • Geplaatst door ron pierlo
  woord goed geholpen <Zeer klantvriendelijk>
  de medewerkekers vriendelijk goed uit leg daar fiets gekocht
  aan rader de fietsen winkel groet heer pierlo
 • Geplaatst door Paul van Remortel
  Accu goed aangekomen( is nu aan het laden) bedankt voor de snelle levering, en super tof om dat batterij hoesje er gratis bij te doen .
  M vr gr paul.
 • Geplaatst door Diana Haverals
  Vriendelijke en snelle afhandeling.
  Zondagavond een batterij besteld, alle nodige info 15 minuten erna ontvangen via mail!
  Bestelling aangekomen op dinsdagmiddag!
  Topservice!
  Grts Diana
 • Geplaatst door Rein Schotsman
  Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon,
  Alle informatie gekregen over de juiste accu en kleur,
  Zaterdagmiddag besteld en betaald,maandagochtend om 10 uur al bezorgd!
  Gewoon een originele Bosch accu van 500 watt voor een mooie prijs,
  Echt een aanrader
 • Geplaatst door Armand Huntjens
  Bij Marcel een nieuwe 400 pack Bosch accu gekocht , snelle levering , dik tevreden, goede prijs
  https://www.celmarfietsen.nl/guestbook/#
 • Geplaatst door S.Brands
  Zeer klantvriendelijk ! Snel antwoord op alle vragen, mooie prijzen en vriendelijkheid . Wat wil je meer ?!
  Ik kom zeker terug !!!
 • Geplaatst door henk lemstra
  Bedankt voor de snelle en goede levering van de Accu wou dat ze allemaal zo snel en betrouwbaar waren,heel erg bedankt Super 200%
 • Geplaatst door henk lemstra
  Bedankt voor de snelle en goede levering van de Accu wou dat ze allemaal zo snel en betrouwbaar waren,heel erg bedankt Super 200%
 • Geplaatst door Franz-Wilhelm Tielkes
  ... bedankt für die schnelle Lieferung des Akkus ... werde euch gerne weiter empfehlen ...
 • Geplaatst door Menno
  Marcel bedankt voor de fiets, mijn vrouw is er erg blij mee.
  Super dat je hem woensdag kon afleveren bij ons thuis in Bovenkarspel
 • Geplaatst door Ton
  Bedankt voor de goede, snelle en goedkope reparatie! Vorige keer had ik ook al zo'n goede ervaring bij jullie bij een aankoop. Dit mag iedereen toch echt wel even weten. Ga zo door en veel succes met jullie bedrijf. Ton.55
 • Geplaatst door John de Pauw
  Beste,

  Heb bij jullie een Bosch powerpack 500 gekocht.

  Super tevereden voor een super prijs. ??
 • Geplaatst door Don Verstraaten
  Zeer goede zaak, zaterdag accu besteld en vandaag in huis.
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
© 2016 - 2019 celmarfietsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel