Waar ben je naar opzoek?

Verzenden en retouren

Verzendinformatie

Bezorging fietsen

Celmar Fietsen bezorgt alle fietsen van dinsdag t/m zaterdag. Voordat Celmar Fietsen daadwerkelijk uw fiets bezorgt, wordt er altijd eerst contact met u opgenomen om een bezorg datum met elkaar af te spreken. De bezorgen wordt verzorgd door Koeriersbedrijf Besseling. De fietsen worden rijklaar geleverd. Fietsen worden binnen 1 week geleverd.

Bezorging accessoires

De accessoires van Celmar Fietsen worden bezorgd door Koeriersbedrijf Besseling. Het pakket wordt binnen 3 dagen geleverd.

Verzendkosten

De verzendkosten in Nederland van accessoires bedragen €6,95. Voor fietsen is dit bedrag €40.
Buiten Nederland verzenden we geen fietsen. De verzendkosten van accessoires naar adressen buiten Nederland zijn €10.

Waar bezorgt Celmar Fietsen?

Celmar Fietsen bezorgt fietsen alleen in Nederland.

Retourneren

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u na het doen van een aankoop bij Celmar Fietsen het recht op een afkoeling periode van 14 werkdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag u gebruik maken van het herroepingsrecht. Een product mag u dan retour sturen indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking en zonder zichtbare gebruikssporen. Voor het ruilen of retourneren van een product kunt u mailen met celmarfietsen@hotmail.nl . De verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. Tevens dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren.

Verkeerd artikel ontvangen

Indien u een verkeerd artikel heeft ontvangen dient u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Het artikel wordt dan uiteraard gratis bij u omgeruild.

Beschadigd artikel ontvangen

Indien de bestelling bij ontvangst beschadigd is of niet goed functioneert, neem dan altijd eerst contact met ons op. In overleg lossen wij de klacht zo snel mogelijk op.